FRAKTFRITT: Använd koden FRI2021 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr. Erbjudandet gäller endast privatkunder.

Kortserie med papper till rosett och hampasnöre

SKU
v13413

Inbjudan av dubbla kvistkort, dekoreras med Pearl kartong och pappersstrimlor från Vivi Gades designserie, Skagen. Fäst trästickers och naturhampa i hålet, gjord med en Screw Punch. Menykortet görs av Color Bar kartong, dekorera på samma sätt.

Select products for the idea

* Obligatoriska fält

Samlet pris for valgte produkter
Din anpassning
Kortserie med papper till rosett och hampasnöre
Kortserie med papper till rosett och hampasnöre

I lager

3,40 SEK

Översikt
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Inbjudning: Skär till en bit Pearl kartong på 9 x 15 cm och fäst på framsidan av kvistkortet. Använd dubbelhäftande tejp.
  Guide step %d
  2.
  Klipp till pappersstrimlorna så de passar kortets längd. OBS! Spara resterna för att använda på placeringskortet. Tejpa fast pappersstrimlorna med dubbelhäftande tejp, tänk på att inte tejpa under strimlornas spetsmönstet.
  Guide step %d
  3.
  Använd en Screw Punch och gör hål genom alla lager i pappersstrimlornas existerande hål. OBS! Hoppa över 5 hål upptill.
  Guide step %d
  4.
  Klipp ca. 90 cm naturhampa, som förstärks i varje ände med en klick lim, låt limmet torka. Naturhampan träs i hålen som vi visar på bilden.
  Guide step %d
  5.
  Den självhäftande 3D-kudden på baksidan av trähjärtat tas försiktigt bort och delas på mitten med en sax. Sätt de två delarna tillbaka på hjärtat igen, en del på varje sida, för att undvika hampasnöret.
  Guide step %d
  6.
  Menykort: Skär till en bit Color Bar kartong på 9 x 23 cm, Pearl kartong på 8,3 x 10,5 cm, en utskrift av menyn på. Mät den största delen på mitten och sätt fast de andra delarna med den minsta delen (med texten) överst. Använd dubbelhäftande tejp.
  Guide step %d
  7.
  Använd ett falsben till markering av mitten på den största biten kartong. Vik över.
  Guide step %d
  8.
  Pappersstrimlan klipps till, så den passar i kortets bredd. Skär bort de minsta hålen och sätt fast strimlan med dubbelhäftande tejp.
  Guide step %d
  9.
  Bordskort/placeringskort: Pappersstrimlan sätts ihop till en rosett enligt beskrivningen på förpackningen. På den runda etiketten skrivs gästens namn, innan den sätts fast på rosetten.
  © Creativ Company