Kortserie med designpapper och hjärtan på satinband

Kortserie med designpapper och hjärtan på satinband

Inspiration: 13410

Från: 21,00 kr

Till: 4 569,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 4 569,00 kr

Inbjudningskortet görs av kartong med silveraktig pärlemorseffekt och designpapper och svart Color Bar kartong med ett utskuret hjärta, dekorerade med hjärtan på satinband och självhäftande halvpärlor. Menykort och bordskort görs i samma stil.

Guide step 1
1.
Inbjudan: Klipp till textpappret i lite mindre format än kortet. Med dubbelhäftande tejp sätts detta fast på framsidan av kortet.
Guide step 2
2.
Skriv ut mönsterarket, som finns som en särskild pdf-fil till denna idé. Klipp ut och rita av det mellersta hjärtat i mitten av ett bit svart Color Bar kartong i formatet 8 x 12 cm. Skär ut hjärtat.
Guide step 3
3.
Sätt fast den svarta kartongen med hjärtat i mitten med dubbelhäftande tejp på kortets framsida.
Guide step 4
4.
Klipp till satinbandet med hjärtan, så längden passar och sätt sedan fast på kortet med små bitar dubbelhäftande tejp.
Guide step 5
5.
Sätt fast självhäftande halvpärlor efter tycke och smak.
Guide step 6
6.
Menykort: Av den svarta kartongens grå sida skärs en bit på 10 x 15 cm. Sätt fast en bit designpapper på 8,5 x 13, 5 cm. Använd tejp. I svart kartong på 12 x 7,2 cm skärs ett hjärta ut på mitten. (Största hjärtat från mönsterarket). Skriv ut en meny, som först tejpas på hjärtat och sedan på designpappret.
Guide step 7
7.
Dekorera med satinband med hjärtan. som sätts fast med dubbelhäftande tejp och halvpärlor efter tycke och smak.
Guide step 8
8.
Fot till menykortet: I svart kartong skärs två delar i formatet 6 x 3 cm, som vardera markeras på mitten med ett falsben. Skär en liten, lodrät skåra från falsen och ner - vik på mitten. Nu kan menykortet stå.
Guide step 9
9.
Bordskort: I den svarta kartongens grå sida skärs en bit ut på 9 x 9 cm. Använd falsben och vik mitten. Klipp nu en bit designpapper på ca. 8,5 x 4 cm, och det minsta hjärtat från mönsterarket i svart kartong. Med tejp sätts dessa nu på framsidan. Skriv ur ett namn och sätt fast med halvpärlor.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms