Korg av flätstrimlor i läderpapper ihopsatta med nitar.

#v15396

Gör din egen korg till dekoration av strimlor av läderpapper ihopsatta med nitar och lim.

#v15396
Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klipp 13 strimlor på 30,5 cm och 10 strimlor på 21,5 cm till botten. Lägg två av de korta strimlorna över varandra och limma på de 13 långa strimlorna med lite mellanrum som vi visar på bilden.
Guide step %d
2   Fläta i de sista 8 strimlorna med ett avstånd på ca. 1,5 cm. Limma fast ändarna på ramen.
Guide step %d
3   Klipp 2 strimlor på 105,5 cm till topp och botten. Klipp 30 strimlor på 16,5 cm. Lägg topp- och bottenstrimlorna parallellt med varandra och mät 1,5 cm från kanten. Limma på den första av de 30 strimlorna. Mät 1,5 cm från den och limma på nästa strimla. Upprepa med alla strimlorna. Klipp inte av ändarna innan korgen satts ihop. Klipp 32 strimlor på 22,5 cm och klipp sneda kanter. Lägg strimlorna, så det blir ett kryss på varannan lodrät strimla och slå i nitar. Börja vid den första lodräta strimlan. Slå inte nitar i de två kryss på den sista lodräta strimlan. Klipp inte av ändarna så det ska användas senare.
Guide step %d
4   Böj ihop flätningen, så 'ihopsättningen' blir på mitten av ena långsidan. Ta botten och märk upp hörnen med en blyertspenna, så det blir en fyrkant på ca. 30 x 20 cm.
Guide step %d
5   Klipp en ny strimla på 105,5 cm och 2 strimlor på 50 cm till handtag. Vik de två korta strimlorna till handtag och montera dem i båda ändar av korgen genom att nita fast längst kanten med nitar.
Guide step %d
6   Vik den nedersta kanten på flätningen. Klipp ett jack för vikningen i hörnen. Sätt ihop flätorna i de fyra hörnen med nitar, använd botten för att se, var de ska vara. Sätt en dekorationsnit i mitten på alla sidor.
Guide step %d
7   Sätt ihop det flätade stycket och sätt i de sista nitarna i kryssen. Klipp av strimlorna som sticker ut. Limma fast ändarna på alla strimlorna.
Guide step %d
8   Limma på botten.
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu