Köpvillkor


 

Creativ Company AB levererar i hela Sverige

Privat

Betalning

Betala med kreditkort eller förskottsbetalning.

Alla vanliga kreditkort accepteras!

Förskottsinbetalning går till på följande sätt: 
Beställningen görs via vår kundservice på tel. 031- 56 11 43, totalsumman betalas in på vårt bankgiro 601-5598. Din order skickas när vi ser att betalningen har kommit oss tillhanda. 

Observera att leveranstiden är längre vid detta betalningssätt, eftersom bankdagar tillkommer. Vi skickar din beställning först när inbetalningen kommit oss till handa

För att genomföra ett köp måste du du vara myndig (18 år)

 

PayPal

Vi erbjuder betalning med PayPal. Betala på nätet med ditt PayPal-lösenord, så slipper du knappa in dina betalningsuppgifter varje gång du handlar, för att använda PayPal behöver du först skapa ett konto på PayPals hemsida.

 

Klarna - Betalning mot faktura

Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med Klarna.

Läs om Klarna här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc

Creativ Company reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

Leverans

Fast pris 23,20 (29,00 inkl. moms)
*Order över 476,00 ( 595,00 inkl. moms) levereras fraktfritt. '

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig. Endast varans värde återbetalas till kund.

Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-4 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre.

 

Butik/Återförsäljare

Hos Creativ Company kan du välja att betala mot faktura eller betalkort. Butiker skall vid beställning alltid uppge sitt organisationsnummer för att erhålla återförsäljarpriser. Kontakta oss för mer information på telnr. 031-561143

Betalar du med betalkort dras beloppet när din order expedieras. Frakt tillkommer.

Frakt
0-1   kg.          65,00 + moms 
1-30 kg.          99,00 + moms  
30-59 kg.        198,00 + moms
60-89 kg.        297,00 + moms
90-119 kg.      396,00 + moms

Över 120 kg. ev. en st. pall. Pris varierer beroende på ort i Sverige. Hör av Er så ger vi Er det exakta priset på pall överstigande 120 kg.

*Order över 2.000,00 exkl. moms levereras fraktfritt.

 

Institution

Betalning

Betalningsvillkor för offentliga institutioner är 30 dagar netto. På fakturan tillkommer frakt enligt avtal med Postnord.

 

Frakt

Fast pris 23,20 (29,00 inkl. moms)
*Order över 476,00 (595,00 inkl. moms) levereras fraktfritt. 

 

Leverans

Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-4 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre.

Rabattkoder

Fraktkostnad tillkommer. Rabattkoden kan endast användas en gång och kan endast användas till köp från www.cchobby.se. Rabattkoden ska skrivas in i rabattkodsfältet i kassan, innan du avslutar din beställning och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Rabattkoden gäller inte på redan prisnedsatta produkter. Rabattkoden kan inte bytas till kontanter eller användas till köp av presentkort. Erbjudandet gäller endast privatkunder. Alla priser är inkl. moms.

Priser

Det är endast höjda skatter och avgifter eller om råvarupriser och valutakurser drastiskt förändras som prishöjning kan ske. Alla priser är exkl. moms. Vi använder oss av öresutjämning, avrundar uppåt till jämna kronor. Vi reserverar oss för prisändringar och utsålda varor i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning. Priserna på de produkter som ingår i den gula kampanjen är tidsbegränsade och gäller så långt lagret räcker.

 

Ångerrätt och reklamation

Du har rätt att reklamera en skadad eller felaktig vara inom 3 år under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vi uppmanar dig att reklamera omgående efter att felet upptäckts, 2 månader anses alltid som en skälig tid för anmälan. Om vi godkänner reklamationen skickar vi en ny vara, alternativt pengarna tillbaka. Skulle varan utgått ur vårt sortiment återbetalar vi köpesumman och de ev. utlägg och kringkostnader du har haft med reklamationen. Dessa redovisas med kvitto. Vid reklamation kontakta kundtjänst på tel. 031-561143 eller via mail mail@cchobby.se. Skicka aldrig varor i retur förrän du kontaktat oss.

Returadress:

Creativ Company AB
Gamla Flygplatsvägen 4
423 37 Torslanda

Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN
Box 174
101 23 Stockholm

ARN på andra språk

EU ODR

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp utan att ange skäl för detta inom 14 dagar, vid retur kontakta kundtjänst på tel. 031-561143 eller via mail mail@cchobby.se. Se returadress under kontaktinformation nedan. Tidsfristen för ångerrätt börjar när sista varan är levererad. Som konsument har ni rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att och hur varan fungerar inom rimliga gränser. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning.

När du utnyttjar ångerrätten för en enskild vara betalar vi tillbaka varans värde, du står för frakten. Då hela ordern returneras återbetalas även ev. tillkommande kostnader, du betalar dock för returfrakten.

Tänk på att ni som konsument ansvara för returen tills vi mottagit den. Vid specialbeställningar gäller ej ångerrätt.

Konsumentsverkets ångerblankett

 

Återbetalning

Som konsument har du rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dagen ni kontaktat oss. Ni kan dock få vänta till dess varan kommit i retur till oss eller om bevis på retur kan uppvisas.

Återbetalning sker i första hand med samma betalningssätt som vid köpet. Vid annan återbetalningslösning kontaktas kunden för godkännande. Hela beloppet återbetalas, inklusive frakt, skatt och avgifter. Returfrakt står kunden för.

Som konsument har ni rätt att returnera en vara även om denna är använd eller skadad. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning.

Ångerrätt/konsumentverket

 

Kontaktinformation

Creativ Company Sverige AB
Gamla Flygplatsvägen 4
423 37 Torslanda
Orgnr.: SE556672087501
Tel.: 031-561143
Fax: 031-565633
E-mail: mail@cchobby.se