Köpvillkor


 

Privat

Betalning

Betala med kreditkort eller förskottsbetalning.

Betalar du med kreditkort får du en snabbare leverans och slipper fakturahantering mm.

Alla vanliga kreditkort accepteras!
Förskottsinbetalning går till på följande sätt: 
Beställningen görs via vår kundservice på tel. 031- 56 11 43, totalsumman betalas in på vårt bankgiro 601-5598. Din order skickas när vi ser att betalningen har kommit oss tillhanda. 
Observera att leveranstiden är längre vid detta betalningssätt.

För att genomföra ett köp måste du du vara myndig (18 år)

 

Klarna - Betalning mot faktura

Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med Klarna.

Läs om Klarna här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc

Creativ Company reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

Leverans

Fast pris 23,20 (29,00 inkl. moms)
*Order över 476,00 ( 595,00 inkl. moms) levereras fraktfritt. '

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig

Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-3 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre.

 

Butik/Återförsäljare

Hos Creativ Company kan du välja att betala mot faktura eller betalkort. Butiker skall vid beställning alltid uppge sitt organisationsnummer för att erhålla återförsäljarpriser. Kontakta oss för mer information på telnr. 031-561143

Betalar du med betalkort dras beloppet när din order expedieras. Frakt tillkommer.

Frakt
0-1   kg.          65,00 + moms 
1-30 kg.          99,00 + moms  
30-59 kg.        198,00 + moms
60-89 kg.        297,00 + moms
90-119 kg.      396,00 + moms

Över 120 kg. ev. en st. pall. Pris varierer beroende på ort i Sverige. Hör av Er så ger vi Er det exakta priset på pall överstigande 120 kg.

*Order över 2.000,00 exkl. moms levereras fraktfritt.

 

Institution

Betalning

Betalningsvillkor för offentliga institutioner är 30 dagar netto. På fakturan tillkommer frakt enligt avtal med Postnord.

 

Frakt

Fast pris 23,20 (29,00 inkl. moms)
*Order över 476,00 (595,00 inkl. moms) levereras fraktfritt. 

 

Leverans

Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-3 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre.

 

Priser

Det är endast höjda skatter och avgifter eller om råvarupriser och valutakurser drastiskt förändras som prishöjning kan ske. Alla priser är exkl. moms. Vi använder oss av öresutjämning, avrundar uppåt till jämna kronor. Vi reserverar oss för prisändringar och utsålda varor. Priserna på de produkter som ingår i den gula kampanjen är tidsbegränsade och gäller så långt lagret räcker.

 

Ångerrätt och reklamation

Felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss. Du får då information om hur skadade varor skall returneras och vi ersätter dig för fraktkostnaden.

Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid deras rekommendationer.

Som kund hos Creativ Company har du laglig rätt att ångra postorderköp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan (ångerfrist). Vid ångerrätt står köparen för returfrakten. När vi har fått varan i retur och kunnat konstatera att den inte är skadad krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalat för varan. Bifoga din fakturakopia när du returnerar någon vara. Returnerade varor ska givetvis vara oanvända. Som konsument har du rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar.

 

Återbetalning

Creativ Company återbetalar dig som konsument inom 30 dagar om du på riktiga grunder häver köpet.

Ångerrätt/konsumentverket

 

Kontaktinformation

Creativ Company Sverige AB
Hisingsgatan 30
417 03 Göteborg
Orgnr.: SE556672087501
Tel.: 031-561143
Fax: 031-565633
E-mail: mail@cchobby.se