Konstnärskniv

1 St.
#6711
#6711
0% of 100
0
47
85,00 kr.
I lager
Leverans 2-4 vardagar.
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 kr

  • return_outlined.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Fiskars konstnärskniv kan skära i en mängd olika material och ge knivskarpa resultat i dina kreativa projekt. Extra knivblad – artikelnr 9601.

Konstnärskniven, även kallad hobbykniv, är perfekt för dig som vill skapa verk med många fina detaljer. Så du som älskar raka och rena linjer kommer att älska Fiskars konstnärskniv. Dess blad är knivskarpa och kan lätt skära i material som kartong, papper, EVA-skum, vax osv. Tack vare knivens snygga, ergonomiska grepp kan du utan problem använda kniven i flera timmar. Vill du byta ut bladet, kan du när som helst lossa greppet om kniven ta ur bladet och sätta i ett nytt.

Låt konstnärskniven bli din trotjänare i hobbyrummet – den kommer att bli din räddning i många kreativa projekt:.

  • Skär till exempel ut unika mönster i kartong eller papper, och rama in i en vacker ekram som framhäver de vackra detaljerna i ditt arbete 
  • Skär ut fina snöflingor i vitt papper som du sedan hänger upp med ett snöre i fönstret – så att du kan njuta av dekorationerna under de mörka vintermånaderna 
  • Bygg en liten by genom att skapa små hus av utklippt kartong som du limmar ihop och målar – en perfekt aktivitet för hela familjen!
.

Konstnärskniven är så populär som skärverktyg att du glömmer allt om rullknivar, cirkelknivar och skalpeller. Konstnärskniven är ett måste som skärverktyg för dig som vill skapa raka linjer och kanter i dina kreativa projekt. Väljer du vår hobbykniv från Fiskars får du garanterat en mycket bra kniv med ett vasst blad. Det är dock viktigt att du byter ut bladet, även kallat skärbladet, när det börjar bli slött. Glöm inte att lägga fram ett skärunderlag innan du börjar – det ger dig en stabil och jämn yta att skära på, samtidigt som du slipper repor.

Mer information
Art.nr.6711
BrandFiskars
Enhetst.
SäsongBasis
EAN078484167113
Antal 1 st.
Antal 1 st.
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu