Rita och måla på papper

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Låt dig uppslukas av att måla och rita på papper

Att tillbringa en eftermiddag med att fördjupa sig i ett hobbyprojekt kan ha en nästan terapeutisk effekt. Med bara några få resurser, som du hittar här i vår webbshop, kan du använda alla typer av tuschpennor, färger och färger till både papper och kartong, så att du kan komma igång med dina idéer.

På den här sidan har vi samlat en mängd olika idéer och projekt som du kan kasta dig in i – både ensam eller tillsammans med andra, t.ex. dina barn. Det finns praktiskt taget inga gränser för vad du kan skapa med färger och färger:

  • Målningar - älskar du att måla? Hos Creativ Company hittar du allt du behöver när det gäller dukar, akvarellfärger och mycket mer. Du kan måla porträtt, abstrakt konst, landskap – det är bara fantasin som sätter gränser. Måla ensam eller tillsammans med dina barn. Från små barn ända ner till förskoleåldern kan målning ge många timmars lek och skoj – liksom julklappar till mor- och farföräldrar.
  • Bordsdekorationer - En bordsdukning kan vara lite festlig eftersom middagsbordet är en samlingspunkt för hela familjen. Oavsett om det är till vardags eller till fest kan du skapa allt från placeringskort till olika delar och stående dekorationer med papper, kartong och filtpennor. Om du vill göra dekorationer inom ett specifikt tema, t.ex. havet, kan du göra din egen manet baserad på rispapperslampor – se idén här på vår webbplats.
  • "Dekorationer för högtider och högtider - jul, påsk, nyår." Året bjuder på många semestrar och högtider som förenar hela familjen – och tack för det. För att göra julen ännu festligare är det en bra idé att göra egna dekorationer som fönsterdekorationer, julgranar till fönsterbrädor och mycket mer. Måla och rita olika mönster och hitta de färger som passar dina önskemål.
  • Rispapperslampor med motiv - Rispapperslampor har på senare år blivit mycket populära i modern inredning – och det med all rätt. Det dämpade ljuset skapar en mysig stämning och pappret låter dig rita egna motiv. Med våra tuschpennor kan du enkelt måla, rita och dekorera dina rispapperslampor, till exempel till barnrummet.

Måla och rita på papper med dina barn

Att kunna måla och rita är en av de första sakerna i den kreativa världen som dina barn får möjlighet att testa med egna händer. Det finns till exempel gott om möjligheter att prova fingermålning med de yngsta, medan de lite äldre barnen lättare kan klippa och göra saker från grunden. Oavsett ålder är målerivärlden perfekt för att samla hela familjen i alla åldrar – för det finns något för alla. Du bör dock vara medveten om att små barn snabbt tappar tålamodet. Ha därför enkla och okomplicerade projekt redo att underhålla dem.

Men vilka projekt är idealiska för barn? Vi har redan nämnt några av dem, till exempel fingerfärg. Men målningen och teckningen erbjuder många fler alternativ:

  • "Bygg din egen by, ditt hus eller din egen bondgård - med färg och tuschpennor får allt nytt liv." Baserat på några saker som finns hemma kan du förvandla använda mjölkkartonger eller toalettpappersrullar till bilar, djur eller människor, till exempel med hjälp av lim, färg och papper. Ett kreativt projekt som detta är perfekt för att rulla ut på en helg eller under några skollovsveckor. Glädjen i att kunna leka med sin egen racerbana, en hemmagjord höghusbygge etc. är perfekt för barn (och ungdomar i alla åldrar).
  • Dräkter och utklädnad - Det behöver inte vara något speciellt tillfälle att klä upp sig. Med kartong, papper och kartong till hands kan du göra masker, hattar och andra tillbehör med dina barn för användning året runt. Till jul kan du även göra egna nyårshattar med kartong och häftapparat, sedan måla eller rita på dem med tuschpennor eller dekorera dem med glitter eller fjädrar. Du hittar alla nödvändiga tillbehör här på vår webbplats.

Använd din kreativitet för unika presentidéer på papper

En personlig present är en gåva från hjärtat. Många kommer därför att uppskatta en hemgjord gåva som är framtagen med omsorg.

Inom måleri- och ritvärlden hittar du massor av inspiration till kreativa presentidéer som kommer att glädja både stora och små.

  • "Presenter för speciella tillfällen - Bröllop, dop och bekräftelser är stora dagar som förtjänar extra uppmärksamhet." Med en gör-det-själv-present kan du designa din egen unika present – baserad på skämt, minnen eller något annat som gör mottagaren glad. För babyshower eller dop kan du göra din egen hemgjorda mobil med motiv baserade på ett tema, t.ex. djur, traktorer, bilar, godis eller liknande.
  • "Födelsedagar och högtider - Till födelsedagar och jul kan du ge kreativa presenter som hemmålade rispapperslampor, dekorativa snören, hemflätade juldekorationer och mycket mer." Dessutom handlar julhelgerna om att skapa dekorationer och inbjudningar, där du kan rita och måla dina egna designer.

Inspireras av våra innovativa kataloger

På Creativ Company älskar vi att måla och rita på papper och ta vara på alla möjligheter det ger. Därför erbjuder vi också de bästa, högkvalitativa tuschpennorna, färg och papper. Dessutom har vi ett urval av idékataloger som finns tillgängliga här på webbplatsen, där du kan hitta massor av inspiration till ditt nästa gör-det-själv-projekt.

Letar du efter en specifik produkt i färg, tuschpennor eller papper? Eller har du frågor om hur du använder våra produkter på bästa sätt? Vi är alltid redo att hjälpa dig så att du kan vara säker på att beställa rätt produkt.

Gör din beställning idag och få den levererad inom 3-5 arbetsdagar så att du kan komma igång med ditt målnings- och ritprojekt.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu