Inbjudning och placeringskort/bortskort i råvit och koppar

Inbjudning och placeringskort/bortskort i råvit och koppar

Inspiration: 14486

Från: 21,00 kr

Till: 3 974,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 3 974,00 kr

Inbjudningen består av ett dubbelt brevkort är ett dubbelt brevkort, som är monterad med designpapperi koppar och råvit strukturpapper med tryckt text. Runt kortet sätts ett matchande bälte i samma material och en rund rhinestone. Kuvertet dekoreras med glitterpapper och bordskortet görs i samma stil.
Guide step 1
Step 1.
Till bältet mäts längden efter kortets bredd. Skär bältet ca. 4 cm brett i designpappermed kopparglitter. Gör en 'namnskylt' på samma sätt som själva inbjudningen (se nästa steg). Skär till pappret till kuvertet i samma papper. Använd schablonen, som finns som en särskild pdf-fil, till denna idè. OBS! Inlägget kan läggas i löst eller fästas med tejp..
Guide step 2
Step 2.
Skriv text på strukturpapper och skär till lite mindre än det stycket designpapper i koppa med lack. Med dubbelhäftande tejp sätts delarna på kortet/bältet. I detta exempel på framsidan av kortet.
Guide step 3
Step 3.
Skriv namn på strukturpapper, skär till och sätt fast på bordskortet tillsammans med en bård av designpapper med glitter. Använd dubbelhäftande tejp. Dekorera med en rhinestone.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms