Inbjudning och placeringskort/bordskort i vitt och silver

Inbjudning och placeringskort/bordskort i vitt och silver

Inspiration: 14485

Från: 9,90 kr

Till: 1 769,90 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 9,90 kr

Till: 1 769,90 kr

Inbjudningen består av ett dubbelt brevkort med designpapper i silver och vitt strukturpappeer med tryckt text. Runt kortet sätts ett matchande bälte i samma material och en hjärtformad rhinestone. Kuvert får ett glittrigt inlägg. Meny- och bordskortet görs i samma stil.
Guide step 1
Step 1.
Till bälte mäts längden efter kortets bredd. Skär till bältet ca. 4 cm brett i designpapper med silverglitter. 'Namnskylt' görs som själva inbjudningen (se nästa steg). Inlägget till kuvertet skärs i samma papper. Använd schablonen som finns som en särskild pdf-fil, till denna idé. OBS! Inlägget kan läggas i löst eller fästas med tejp.
Guide step 2
Step 2.
Skriv text på strukturpapper och skär till lite mindre än en ett stycke designpapper i silver med lack. Med dubbelhäftande tejp sätts delarna på kortet/bältet. I detta exempel på framsidan av kortet.
Guide step 3
Step 3.
Till menykort skärs designpapper i silverglitter i formatet 14 x 8,5 cm och en smal strimla på 1,5 x 8,5 cm. Skriv ut texten på strukturpapper och skär till lite mindre än designpappret. Med dubbelhäftande tejp sätts alla delar ihop.
Guide step 4
Step 4.
Skriv ut namn på strukturpapper, skär till och sätt fast det på bordskortet med en ram av designpapper med glitter. Använd dubbelhäftande tejp. Dekorera med en hjärtformad rhinestone.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms