Inbjudning och bordskort i råvit och guld

#v14484

Inbjudningen består av ett dubbelt brevkort som är monterat med designpapper i guld och råvitt strukturpapper med utskriven text. Runt kortet sätts ett matchande bälte i samma material och en hjärtformad rhinestone. Kuvertet är med glittrande inlägg och bordskort görs i samma stil.

Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Till bältet mäts längden efter kortets bredd. Skär bältet i 4 cm bredd av designpapper med guldglitter. 'Namnskylten'görs som själva inbjudningen(se nästa steg). Inlägget till kuvertet skärs i samma papper. Använd schablonen, som finns som en särskild pdf-fil, till denna idé. OBS! Inlägget kan läggas i löst eller fästas med tejp.
Guide step %d
2. Skriv ut text på strukturpapper och skär till lite mindre än ett stycke i designpapper i guld och lack. Med dubbelhäftande tejp sätts delarna fast på kortet/bältet. I detta exempel på framsidan av kortet.
Guide step %d
3. Skriv ut namn på strukturpapper, skär till och sätt fast det på bordskortet med en ram av designpapper med glitter. Använd dubbelhäftande tejp. Dekorera med en hjärtformad rhinestone.
Guide step %d
TIP!. Bordsdekorationerna kan bestå av små påsar av råvit organza. Varje fylls t.ex. med satinhjärtan eller något ätbart och dekoreras med små satinrosor.
Guide step %d
Schablon. -
Bifogad fil: Ladda ner
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company