Inbjudning och bordskort i råvit och guld

Inbjudning och bordskort i råvit och guld

Inspiration: 14484

Från: 21,00 kr

Till: 3 645,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 3 645,00 kr

Inbjudningen består av ett dubbelt brevkort som är monterat med designpapper i guld och råvitt strukturpapper med utskriven text. Runt kortet sätts ett matchande bälte i samma material och en hjärtformad rhinestone. Kuvertet är med glittrande inlägg och bordskort görs i samma stil.
Guide step 1
Step 1.
Till bältet mäts längden efter kortets bredd. Skär bältet i 4 cm bredd av designpapper med guldglitter. 'Namnskylten'görs som själva inbjudningen(se nästa steg). Inlägget till kuvertet skärs i samma papper. Använd schablonen, som finns som en särskild pdf-fil, till denna idé. OBS! Inlägget kan läggas i löst eller fästas med tejp.
Guide step 2
Step 2.
Skriv ut text på strukturpapper och skär till lite mindre än ett stycke i designpapper i guld och lack. Med dubbelhäftande tejp sätts delarna fast på kortet/bältet. I detta exempel på framsidan av kortet.
Guide step 3
Step 3.
Skriv ut namn på strukturpapper, skär till och sätt fast det på bordskortet med en ram av designpapper med glitter. Använd dubbelhäftande tejp. Dekorera med en hjärtformad rhinestone.
Guide step 4
TIP!
Bordsdekorationerna kan bestå av små påsar av råvit organza. Varje fylls t.ex. med satinhjärtan eller något ätbart och dekoreras med små satinrosor.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms