Inbjudning, menykort och placeringskort/bordskort i vitt och svart.

Inbjudning, menykort och placeringskort/bordskort i vitt och svart.

Inspiration: 14487

Från: 9,90 kr

Till: 2 326,90 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 9,90 kr

Till: 2 326,90 kr

Inbjudningskortet består av ett dubbelt brevkort som är monterat med svart designpapperoch vitt strukturpapper med utskriven text. Runt kortet sätts ett matchande bälte i samma material och en rhinestone. Kuvertet får ett glittrande inlägg. Meny och borsdkortet är gjorda i samma stil.
Guide step 1
Step 1.
Till bälte mäts längden efter kortets bredd. Skär bältet 4 cm. bett i svart designpapper med glitter. 'Namnskylt', görs på samma sätt som själva inbjudningen (se nästa steg). Inlägget till kuvertet skärs i samma papper. Använd schablonen som finns som en särskild pdf-fil, till denna idé. OBS! Inlägget kan läggas löst eller fästas med med tape.
Guide step 2
Step 2.
Skriv ut text på strukturpapper och skär till lite mindre än biten designpapper i svart med lack. Med dubbelhäftande tejp sätts delarna på kortet/bältet. I detta exempel på framsidan av kortet.
Guide step 3
Step 3.
Till menykortet skärs svart designpapper med glitter på 10 x 14,5 cm och en smal strimla på 1,5 x 10 cm. I svart designpapper med lack skärs ett stycke på 9,3 x 13,8 cm. Skriv ut text på strukturpapper (OBS! Beräkna plats till den smala glitterbården nederst). Skär ut utskriften lite mindre än designarket med lack. Med dubbelhäftande tejp sätts alla delar ihop.
Guide step 4
Step 4.
Skriv namn på strukturpapper, skär till och sätt fast det på bordskortet tillsammans med en bård av designpapper med glitter. Använd dubbelhäftande tejp. Dekorera med rhinestones.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms