Spara upp till 80% på årets bästa kreativa sommarrea till dina och barnens sommarpyssel: Se erbjudandet här

Fest, kort och presentförpackning

Sätt i gång festen med festtillbehör och dekorationer som passar till olika tillfällen. Här hittar du dessutom presentpapper i många färger och andra material till fina och inbjudande presentinslagningar. Vi har även kort och kuvert till festliga tillfällen.

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 622

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 622

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Dekorera och slå in vackert

Festliga dekorationer hjälper alltid till för att få rätt stämning. Du kan båda köpa festartiklar som redan är klara för dekorering, men om du vill ha något speciellt kan du ta fram din kreativa sida och göra dem själv. Till exempel kan du göra en vacker {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/475"}} eller {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/478"}} .

{{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/697"}} .

Till alla anledningar

Oavsett om du ska fixa en babyshower, ett bröllop, ett födelsedagskalas eller någon annan typ av fest, kommer du förmodligen behöva dekorationer. Dekorationer hjälper till att skapa festens tema och skapa en bra stämning bland gästerna.

Inför festen

Redan innan festen kan du förbereda dina gäster på den fest du tänker hålla. Börja därför med att göra inbjudningar med samma material och färger som du kommer att använda på festdagen. Det ger ett bra helhetsintryck och samspel mellan inbjudan och festen.

{{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4051"}} .

Gör något extra med paketinslagningen

Det krävs inte så mycket för att dekorera paketet med små detaljer som betyder något för mottagaren. För att göra paketet mer spännande kan du vira en {{widget type="Magento\Catalog\Block\product\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="product/8128"}} , sätta en {{widget type="Magento\Catalog\Block\product\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="product/49072"}} eller {{widget type="Magento\Catalog\Block\product\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="product/25381"}} som passar till temat.

{{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/202"}}

Naturliga dekorationer

Saknar du lite extra dekorationer till din fest eller presentinslagning? Då kan du med fördel gå ut i naturen och hitta dekorativa saker som helt säkert blir snyggt tillsammans med övriga dekorationer. Det kan exempelvis vara {{widget type="Magento\Catalog\Block\product\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="product/23071"}} till jul eller en fin blomma på sommaren som kan sättas fast i presentbandet. Eller några fina grankottar och höstblad som bordet kan dekoreras med

© Creativ Company