Målarfärger och målartillbehör

Sätt färg på kreativiteten med våra färger och tillbehör. I vårt utbud hittar du allt från akrylfärg, akvarellfärg och vattenfärg samt blyerts och kritor, färger till glas- och porslinsdekoration, textildekoration och mycket mer. Dessutom hittar du även målardukar, penslar och annat målartillbehör.

Målarfärger och målartillbehör
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 kr.
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Måleri och färger sätter färg på kreativiteten

När du målar med en rad olika färger kan du enkelt göra dina kreativa hobbyprojekt extra vackra och spännande. Dessutom blir det lite roligare om du har rätt material – du hittar dem här. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och tillbehör som sätter färg på kreativiteten.

Och urvalet är enormt, eftersom det går att lägga till färg till dina kreativa projekt på så många olika sätt med ett stort utbud av former och färgtyper.

Blyertspennor och krita för stora och små

Ett exempel på färger är blyertspennor och kritor. När du hör de här orden kanske du tänker på barndomen och skolan, där de ofta används. Våra pennor och kritor kan dock även användas av vuxna.

Vi har en stor kollektion av mjuka kritor i alla regnbågens färger som kan hjälpa kreativiteten och färglägga rätt väg, oavsett om det är målarboken eller ett blankt pappersark.

Färg är inte bara färg

På Creativ Company hittar du naturligtvis också och målar i många olika färger. Färg är dock inte bara färg, eftersom det finns många olika typer av färg. Vilken typ av färg du behöver beror på vad du behöver måla.

Om du till exempel vill måla på trä, sten, kartong, gasväv eller liknande har vi akrylfärger som är optimala för just den här typen av material. Under hittar du våra mest populära Plus Color-hantverksfärger. Om det däremot är glas och porslin du vill måla så använder du våra Glas- och porslinspennor eller Glas- och porslinsfärg. Dessutom hittar du Fingerfärg, Glas- och porslinspennor samt Ansiktsfärg och tillbehör, samt andra typer av färg.

Färg och färg för textilier

Om du vill dekorera och färglägga textilier kan du ta en titt på vår mest populära kategori med material för textildekoration. Här hittar du även Batik färg, Textiltuschpennor, Halvtäckande tygfärg och Heltäckande tygfärg m.m.

Här hittar du också andra material för textildekoration, som vårt populära Iron on-tyg och klistermärken för textildekoration. Båda är superenkla att använda för både vuxna och barn.

Eller är du på jakt efter textilier att dekorera? Då är det inget problem. Du hittar också en stor kollektion med färdiga produkter för dekoration. De tillhör dock en annan kategori: Textilier och garn.

Borstar, målarduk och andra tillbehör.

Förutom färger och lacker hittar du här även ett stort urval av målardukar, penslar, spatlar och pallar tillsammans med andra målartillbehör. Tillbehör som är nödvändiga och fantastiska att ha när du målar eller färglägger dina hobbyprojekt.

Saknar du borstar för barn? Titta då på vår kollektion med barnborstar som passar perfekt för små händer. Det finns naturligtvis även makeupartisters penslar, mallpenslar och mönstrade färgrollers osv.

Med vårt stora sortiment av både färger, färger och tillbehör har du så stora möjligheter att färglägga dina kreativa projekt

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu