Dekorationsföremål

Är du på jakt efter dekorationer och dekorativa föremål? Dyk ner i vårt stora utbud av dekorationsföremål med allt från heminredning och praktiska bruksföremål till olika figurer, askar m.m. som bara väntar på att bli dekorerade av en kreativ hand.

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 1647

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 1647

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Dekoration till den kreative

Älskar du dekorationer och att sätta din egen och unika prägel på sakerna så har du kommit helt rätt. Hos Creativ Company (eller CChobby som vi också är kända som) har vi nämligen massor av föremål, perfekta till olika former för kreativ och personlig dekoration. Sortimentet är stort, så du kan dekorera på massor av olika material till olika ändamål och med en värld av olika tekniker.

Dekorera t.ex. figurer av papier-maché eller trä med decoupage eller testa på porslinsmålning på glas, porslin, terrakotta m.m. Du kan även göra vackra dekorationer med färg eller {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3631"}} på {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3496"}} eller låta barnen göra en hel bondgård genom att dekorera {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4957"}} i olika material med {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4666"}} eller {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/199"}} .

Möjligheterna är många och saknar du inspiration till hur du kan dekorera olika material, så hittar du våra många {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3136"}} .

Dekorativa föremål för dekoration och heminredning

Skapa en personlig och unik heminredning med dekorationer med dekorationer som du själv eller kanske barnen har gjort. Hos Creativ Company hittar du ett stort sortiment av dekorativa föremål till {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/520"}} som är perfekta till personlig dekoration. Dekorera t.ex. de fina {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3181"}} , vaserna och krukorna eller dina egna {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3190"}} , såsom ett litet brickbord, byrå eller en pall. Det är bara några av de tillbehör till heminredningen som du hittar hos oss.

Utöver de dekorativa föremålen till hemmet har vi även massor av {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3196"}} i olika material till kreativ dekoration, bl.a. {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3199"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3208"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3217"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3214"}} och övriga {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3232"}} .

Stort utbud av figurer till dekoration

Ska barnen lära sig att stava eller räkna, har vi även ett stort utbud av {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3775"}} i t.ex. trä eller papp. Alla är perfekta till kreativa dekorationer, så det blir ännu roligare att lära sig. Bokstäver, siffror och ord är dessutom populära att dekorera och använda som heminredning. Måla dem t.ex. med {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4021"}} , dekorera dem med {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4216"}} eller klä dem i färgglada {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3238"}} m.m.

Dessutom har vi ett stort sortiment av olika {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4012"}} eller lek. Dekorera t.ex. din egen zoologiska trädgård med våra {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3241"}} i en värld av material som trä, keramik, frigolit osv. Vi har även {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3244"}} och {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3250"}} som bara väntar på att bli dekorerade av en kreativ hand, så de kan skapa en härlig julstämning. Varför inte dekorera ett av våra många fina {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3247"}} och ge till någon du tycker om?

Detta är bara ett litet urval av våra många figurer och dekorationsföremål. Vi har ännu fler, ta en titt i de olika katergorierna här på sidan.

Lycka till med dina kreativa dekorationer.

© Creativ Company