Hängande adventskrans med ljushållare av bonzaitråd och dekorationer av läderpapper

Hängande adventskrans med ljushållare av bonzaitråd och dekorationer av läderpapper

Inspiration: 15445

Från: 22,00 kr

Till: 4 315,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 22,00 kr

Till: 4 315,00 kr

Gör din egen hängande adventskrans av ett metallornament fylld med grönt, konstgjorda bär och blad klippta i läderpapper. Gör din egen ljushållare av bonzaitråd som viras runt LED ljus. Under adventskransen hängs en utstansning av läderpapper som extra dekoration.
Guide step 1
Step 1.
Klipp 4 st. bonzaitrådar på 50 cm og vira dem runt foten på lucialjusen. Vill du använda stearinljus, så vira bonzaitråden runt en ljushållare.
Guide step 2
Step 2.
Sätt varje ljushållare i metallornamentet, så ljusen hamnar i varsitt hörn och limma fast hållarna med en limpistol, så de sitter rakt. Knyt fast fyra lädersnören på 85 cm i varsin sida. Knyt ihop dem med en knut i toppen.
Guide step 3
Step 3.
Klipp 8-10 blada av läderpapper, guld. Bladen ska vara 7 cm långa och 2 cm på det bredaste stället. Stansa ut två "Merry Christmas" av läderpapper, guld - den ena med guldsidan upp och den andra med den bruna sidan upp. Limma ihop de två utstansningarna, så det är guld på båda sidor.
Guide step 4
Step 4.
Fyll stjärnan med grönt. På bilden har vi använt fin tall. Limma på konstgjorda bär i guld och läderpappersbladen i det gröna. Häng "Merry Christmas" utstansningen under adventskransen i en tunn guldtråd.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms