Spara upp till 80% på årets bästa kreativa sommarrea till dina och barnens sommarpyssel: Se erbjudandet här

Handhållen symaskin

SKU
46143

Handhållen symaskin

SKU
46143
221,00 SEK
I lager
Leverans 3-5 vardagar

Kompakt symaskin till små reparationer och dekoration. Kan sy i vanliga textilier, filt, papper, kartong, dekorgummi och läder papper

För instruktioner om hur du trär och använder den handhållna symaskinen, se medföljande instruktioner eller video. Observera att den handhållna symaskinen inte är avsedd att ersätta en vanlig symaskin, eftersom den inte kan sy med en undertråd, bland flera andra begränsningar. Det är dock ett utmärkt komplement. Om maskinen inte syr, försök med följande: Kontrollera att batterierna fungerar (använder 4 x AA-batterier - artikelnr 14000 - ingår ej). Kontrollera att maskinen är korrekt trädd. Kontrollera om nålen är något krokig - byt i så fall till en vanlig symaskinnål (t.ex. artikelnr 41150). Justera trådspänningen.

Den handhållna symaskinen kan sy i vanliga textilier, tyll, organza, filt, kort och pergamentpapper - både enkla och dubbla lager. Det gör det mycket lättare att skapa små sömnadsprojekt som scrunchie hårband eller till vackra dekorativa detaljer till dina hobbyprojekt, t.ex. på kort. Dessutom är den sladdlös och tar lite utrymme, så den är superlätt att ta med sig - t.ex. när du ska på semester.

Innehåller:1 handhållen symaskin, 1 nålpåträdare, 4 symaskinsspolar med tråd (svart, vit, blå, röd), 1 symaskinsnål, trådrullshållare. Drivs av 4 st. AA batterier (artnr. 14000, medföljer ej). Instruktion medföljer.

Mer information
SKU 46143
Unit st.
Säsong Basvara
Ean nummer 5712854405294
Antal 1 st.
Antal 1 st.
B 3,5 cm
L 20,5 cm
H 6,7 cm
Färg vit

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, december, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre. Vi levererar fraktfritt vid köp som överstiger 595,- inkl. moms.
* för återförsäljare gäller särskilda villkor

Returvaror
Du har 14 dagars full returrätt på alla varor i orginalförpackning. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalt. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss.

Mark image
© Creativ Company