Hållbara fiskar

#v16586

Den här idén ökar barns kunskap om nummer 12 av FN:s Globala Mål, det som syftar till att säkerställa en ansvarsfull konsumtion och produktion. För att spara på jordens resurser är en av de viktigaste sakerna vi kan göra att återanvända och återvinna saker istället för att producera nya.

Den här idén ökar barns kunskap om nummer 14 av FN:s Globala Mål, det som syftar till att bevara och nyttja haven och de marina resurserna på ett hållbart sätt för en hållbar utveckling. Vi måste minimera föroreningarna och skydda djur, fisk och växter så att vi kan bevara det marina livet.

Sätt rörpärlor av nedbrytbar plast på en pärlplatta efter fantasi och trolla fram små, söta fiskar. Stryk fiskarna och sätt i ett snöre, så fiskarna kan hänga upp på en gren. OBS: Skulle fiskarna hamna i vattnet kommer de att lösas upp utan att belasta havsmiljön.

Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1   Sätt rörpärlor på en sexkantig pärlplatta och forma en fisk efter fri fantasi.
Guide step %d
2   Lägg pärlplattan på en plan yta och lägg på ett bakplåtspapper. Stryk försiktigt med ett strykjärn utan att pressa för hårt, tills pärlorna är ihopsmälta i det översta lagret.
Guide step %d
3   Vänta 1 minut. Ta därefter bort bakplåtspappret och låt fisken kallna innan ett snöre för upphängning knyts i.

Mer information

Den här idén ökar barns kunskap om nummer 12 av FN:s Globala Mål, det som syftar till att säkerställa en ansvarsfull konsumtion och produktion. För att spara på jordens resurser är en av de viktigaste sakerna vi kan göra att återanvända och återvinna saker istället för att producera nya.<br><br> Den här idén ökar barns kunskap om nummer 14 av FN:s Globala Mål, det som syftar till att bevara och nyttja haven och de marina resurserna på ett hållbart sätt för en hållbar utveckling. Vi måste minimera föroreningarna och skydda djur, fisk och växter så att vi kan bevara det marina livet.<br><br> Sätt rörpärlor av nedbrytbar plast på en pärlplatta efter fantasi och trolla fram små, söta fiskar. Stryk fiskarna och sätt i ett snöre, så fiskarna kan hänga upp på en gren. OBS: Skulle fiskarna hamna i vattnet kommer de att lösas upp utan att belasta havsmiljön.

Mer information
Art.nr.v16586

Beskrivning

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company