Griffelfärg

1 Burk, 250 ml, Grå
#34908
#34908
0% of 100
0
5
127,00 kr
Lägg till i önskelista
I lager
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Täckande, vattenbaserad tavelfärg som du kan använda för att skriva och teckna på alla ytor.

I ett kreativt hem kan alla ytor användas för kreativt skapande. Dörrar, väggar och bord är tomma kanvasdukar som väntar på att bli förvandlade till mästerverk. Med våra tavelfärger kan du släppa loss fantasin på platser du aldrig trodde var möjligt. Bestäm var i hemmet du vill ha din hemgjorda griffeltavla. Rengör ytan och slipa den lätt med sandpapper. Applicera sedan ett jämnt lager tavelfärg med en skumroller och låt torka. Upprepa 1–2 gånger och vänta en dag innan du släpper loss fantasin med olika kritfärger. Välj en traditionell griffeltavelfärg eller en livligare färg. Och får du färg på händerna är det inget att oroa sig över. Färgens A-miljömärkning är din garanti för att produkten uppfyller extremt stränga krav vad gäller miljöpåverkan och potentiella skadliga effekter vad gäller både barn och vuxna.

Du håller på att applicera det sista färglagret på köksdörren, som snart kommer att användas som anslagstavla för hela familjen. Ett vanligt anteckningsblock räcker inte längre till för alla hobbyer, fritidsaktiviteter, middagsbjudningar och vardagssysslor. Medan färgen torkar tar du fram en förpackning med skolkritor eftersom du vill vara först med att skriva en kul liten fras på din hemgjorda griffeltavla. Det är fantastiskt att kunna använda tavlan för att överblicka veckans viktiga aktiviteter, men du vet även att tavlan kommer att fyllas med olika teckningar

Mer information
Art.nr.34908
VarumärkenCreativ Company
Enhetburk
EAN5707167025260
Antal 1 burk
Antal 250 ml
Färg grå
Write Your Own Review
Du recenserar:Griffelfärg, grå, 1x250ml/ 1 förp.
Your Rating
EUH208 Innehåller CMIT/MIT(3:1), BIT. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
Säkerhetsdatablad
Mark image
A-märket - Produkten begränsar både miljöpåverkan och negativa hälsoeffekter hos barn, ungdomar och vuxna. Produkten uppfyller skärpta krav utöver gällande lagstiftning, framtaget av det gemensamma rådet för formgivning och hobbymaterial.
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu