Glitterfärg och rullögon på blommor av kartong

Glitterfärg och rullögon på blommor av kartong

Inspiration: 13896

Från: 15,00 kr

Till: 20 283,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 15,00 kr

Till: 20 283,00 kr

De utstansade kartongblommorna är målade med A-Color akrylfärg i glitter och pärlemor. Efter torkning är alla dekorerade på båda sidor. En med rullögon, mun och näsa och en med ett fastgjort foto.

Guide step 1
Step 1.
Kroppslig/Kinestetisk kunskap (Kroppskännedom): Små barns kroppskännedom stärks, när de experimenterar med fingerfärg på en yta.
Guide step 2
Step 2.
Språklig kunskap (Ordkännedom): Den språkliga kunskapen och förmåga att skriva stimuleras hos barn när de arbetar med kritor, pennor och penslar
Guide step 3
1.
De utstansade blommorna av kartong målas på båda sidor. Här har vi använt A-Color akrylfärg. Välj mellan matt eller blank, glitter eller pärlemor. Måla även blommornas tillhörande små skivor på den ena sidan. Låt torka.
Guide step 4
2.
Använd änden av penselns skaft till att göra små prickar på en av blommorna. Låt torka.
Guide step 5
3.
Mittenpartiet: Limma fast rullögonen på skivan med t.ex. Clear Multi Glue gel. Rita därefter mun och näsa med en svart Uni Posca tusch. Den andra skivan till blommans motsatta sida dekoreras med ett foto, som limmas fast.
Guide step 6
4.
På den ena sidan av blomman limmas skivan med rullögonen fast. På den andra sidan, skivan med fotot. Sätt i ett snöre att hänga upp i.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms