Fraktfritt vid köp över 299.00 kr.

Glas- och porslinstusch

SKU
31336
103,00 SEK
I lager
(2-5 days)
Ändra variant

Semitäckande, vattenbaserad glas- och porslinstusch med pumpspets. Efter härdning i ugn tål föremålet mild maskindisk

Tuschen fäster bäst på en ren, torr och fettfri yta. Skaka tuschpennan ordentligt och tryck försiktigt tuschpennans pumpspets upp och ner, tills färgen rinner fram till filtspetsen. Låt det färdigdekorerade föremålet torka i 8 timmar och sätt in det i en kall ugn (inte varmluft eller ånga). Sätt ugnen på 230 °C. Efter 40 minuter i ugnen har föremålet härdat. Låt det stå kvar i ugnen tills den är kall.

Är det viktigt för dig att det dekorerade föremålet av glas eller porslin ska tåla daglig maskindisk, är denna tusch ett riktigt bra val.

Mer information
SKU 31336
Färga Blå, Grön, Röd , Svart
Unit förp.
Säsong Basvara
cc_composite_opacity Täckyta/Opacitet: semi opaque
Antal 1 förp.
Antal 4 st.
spets 1-2 mm
Färg blå;grön;röd;svart

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, december, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre. Vi levererar fraktfritt vid köp som överstiger 595,- inkl. moms.
* för återförsäljare gäller särskilda villkor

Returvaror
Du har 14 dagars full returrätt på alla varor i orginalförpackning. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalt. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss.

EUH208 Innehåller 2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Kan orsaka en allergisk reaktion.
Säkerhetsdatablad
© Creativ Company