Dukning och dekorationer i vitt/grönt av Happy Moment material

Dukning och dekorationer i vitt/grönt av Happy Moment material

Inspiration: 14133

Från: 15,00 kr

Till: 10 224,75 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 15,00 kr

Till: 10 224,75 kr

Bordet är dukat med vit duk och löpare av limefärgat nät från Happy Moments. Bordsdekorationerna är hjärtan, utstansade av strukturpapper och menykort av vit kartong som dekorerats med satinband. Bordskorten/placeringskorten är manillamärken som satts fast på glasen med miniklämmor.

Guide step 1
1.
Vik asken efter beskrivningen som finns på förpackningen. Fyll den ev. med en liten överraskning och knyt med ett 3 mm smalt satinband. Använd stansen och stansa ut ett hjärta av strukturpapper. Sätt fast hjärtat på askens lock. Använd dubbelhäftande tejp.
Guide step 2
2.
Bordskort: Knyt ett satinband i hålet på ett manillamärke. Limma fast ett utstansat hjärta av strukturpapper och skriv namn med en svart tuschpenna. Sätt fast bordskortet på ett glas med hjälp av miniklämmor.
Guide step 3
3.
Bordsdekorationer: I ett utstansat hjärta skärs två små, lodräta snitt. Trä det smala satinbandet igenom och knyt fast hjärtat på flaskan.
Guide step 4
4.
3-vingat, stående menukort: Vit kartong skärs i 21x21 cm. Falsa därefter 3 vingar á 7 cm med hjälp av ett falsben. Framsidan dekoreras med kartongficka nertill (använd Powertape i sidorna och botten). Placera menyn i fickan (menyn skrivs ut på strukturpapper, sätt i ett satinband).

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms