Dockor gjorda av klädnypor

Dockor gjorda av klädnypor

Inspiration: 15705

Från: 27,00 kr

Till: 19 743,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 27,00 kr

Till: 19 743,00 kr

Gör egna små dockor av gammeldags klädnypor med stopp. Dekorera dem med hobbyfärg, tusch, piprensare och filt för att skapa olika uttryck.
Guide step 1
Step 1.
Justera längden på klädnyporna genom att markera med ett streck och såga av ändarna. Till denna idé är klädnyporna sågade i följande längd: Pappa: Full storlek Mamma: 0,7 cm sågades av Dotter: 2,7 cm sågades av Baby: 4,5 cm sågades av
Guide step 2
Step 2.
Rita ansikten på klädnyporna med Colortime Fineliner tusch. Använd en liten pensel och hobbyfärg för att måla hår. Måla de små träpärlorna till håret och limma fast den med hobbylim. När mammans hår är torrt, målas ett grått pannband med hobbyfärg. När pannbandet är torrt, målas små prickar med vit hobbyfärg.
Guide step 3
Step 3.
Till pappan kan du måla översta delen av klädnypan blå. När färgen torkat, målas en svart slips. Måla nederdelen av klädnypan och foten svart och låt torka. Stick hål i varje sida av klädnypan till armar med en syl. Sätt lite hobbylim på ändarna av två bitar blå piprensare och stick in dem i hålen.
Guide step 4
Step 4.
Klipp en bit svart filt till pappans byxor. Använd mönsterarket som finns dom en särskild PDF-fil här på sidan. Klipp diagonalt i mitten av den svarta filtbiten till byxben. Sätt powertape längst alla kanter och fäst byxorna på figuren. Låt skarven vara på baksidan.
Guide step 5
Step 5.
Klipp en bit brun filt efter mönsterarket till pappans bälte. Det är en bra idé att sätta på powertapen först, det gör det enklare att klippa smalt. Använd samma procedur för att klippa ett bältspänn i grå filt och sätt fast på bältet.
Guide step 6
Step 6.
Gör mamman genom att måla benen och foten svart.
Guide step 7
Step 7.
Klipp ut blus, kjol och bälte efter mönsterarket. Sätt powertape på kläderna eller direkt på klädnypan som vi visar här.
Guide step 8
Step 8.
Sätt fast kläderna på klädnypan. Fäst ihop kjolen på baksidan med en bit powertape.
Guide step 9
Step 9.
Stick hål i varje sida av klädnypan med en syl. Sätt lite hobbylim på ändarna av två bitar gul piprensare och stick in i hålen.
Guide step 10
Step 10.
Gör dottern genom att måla nederdelen av klädnypan svart och foten rosa. När färgen är torr, målas de små vita prickarna på benen.
Guide step 11
Step 11.
Klipp ut klänningen efter mönsterarket. Sätt på klänningen med powertape.
Guide step 12
Step 12.
Stick hål i varje sida av klädnypan till armar med en syl. Sätt lite hobbylim på ändarna av två bitar rosa piprensare och stick in dem i hålen.
Guide step 13
Step 13.
Klipp ut en liten rosett i filt och limma fast på klänningen med hobbylim.
Guide step 14
Step 14.
Gör bebisen genom att klippa en rosa mössa och en ljusblå filt efter mönsterarket. Sätt powertejp längst kanterna och sätt fast på bebisen.
Guide step 15
Step 15.
Klipp en bård i filt efter mönsterarket
Guide step 16
Step 16.
Sätt fast bården längst filtens kant med hobbylim
Mönsterark
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén