Jul DIY kits

Gör egna juldekorationer med ett av våra många kreativa kit som kan samla familjen runt det kreativa bordet. Oavsett om du vill klippa-klistra, modellera eller arbeta med garn, filt, halm och annat, så kan du hitta årets "allt i ett"-ask till din kreativa jul här.

Jul DIY kits
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 4-7 vardagar
Leverans 4-7 vardagar

 

>

{{ totalCount }} artiklar

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

HEMMAGJORDA JULPYNT TILL HELA FAMILJEN

Från läckra adventsgåvor till pussar under misteln – det finns en anledning till att vi kallar det för den söta julen. På så många sätt är julen en ljus plats i den kalla, mörka vintern. Det här är den tid på året då vi tillsammans med familjen omfamnar alla goda traditioner. Hemgjorda julprydnader brukar samlas både stort och smått runt bordet hemma. Allt måste skäras ut och sättas ihop för att slutligen hängas upp, och kanske också få lite färg eller lite glitter. Oavsett hur dina hemgjorda juldekorationer ser ut finns det något speciellt med saker du har gjort själv. Därför har vi samlat alla våra jul-GDS-kit på den här sidan. Med dem kan du och din familj enkelt komma igång med att skapa magiska och stämningsfulla juldekorationer. Våra kit är perfekta för alla som älskar att fylla december med kreativa julaktiviteter. Seten är också perfekta adventsgåvor till familjens yngsta medlemmar. Oavsett vad du har på dig våra kit får du garanterat maximal julstämning.  

DET BÄSTA MED HEMMAGJORDA JULPYNT

Varje år kan du köpa färdiga juldekorationer direkt i butikerna, men det är något speciellt med dem du gör själv. Det bästa med hemgjorda juldekorationer är utan tvekan alla små odds som gör dem unika. Vissa av dem har sneda ändar och ojämna kanter, men det gör dem ännu mer charmiga. Andra dekorationer kan vara superskarpa, med trådiga detaljer eller en finish som nästan glittrar i vintermörkret. Du kan aldrig vara helt säker på resultatet när du gör dina egna julpynt. Å andra sidan kan du vara säker på att ingen annan har något liknande. Ingen har så söta älvor som du och ingen har en hemmagjord snöglob som är lika magisk som du. Att göra hemgjorda juldekorationer är dessutom en aktivitet du verkligen kan fördjupa dig i. Det kan kännas nästan meditativt att sitta och klippa, vika och forma med händerna och långsamt se juldekorationerna ta form. 

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN

Ska älvan också flytta in hos er i december? Den här populära aktiviteten, som kallas älvdörren, är en riktig decemberfavorit som garanterat kommer att göra många barn glada. Men varför nöja sig med en dörr när du enkelt kan skapa ett helt älvlandskap? Våra små gör-det-själv-kit har ett litet älvprojekt som gör det ännu mer stämningsfullt och mysigt framför älvhuset. Det kan börja med en liten brevlåda, små fotavtryck i snön eller en dekorerad minijulgran, som alla bildar ett äkta älvhem. Använd våra minikit som adventsgåvor till de små i familjen som kan arbeta för att göra älvornas hus redo inför julen. Varje dag finns det något nytt att inreda, montera och placera – vilket gör detta till en rolig och kreativ aktivitet för hela familjen.  

Läs mer om hela aktiviteten, älvdörren, i vår blogg.

SÄSONG FÖR KREATIVA AKTIVITETER

Brukar du, precis som vi, bli lite dekorativ när julen närmar sig? Vi kan inte få nog av flätade julhjärtan, virkade älvor och dekorerade julgranskulor - det är därför våra gör-det-själv-set är fantastiska. De är ett superenkelt sätt att göra hemgjorda juldekorationer. Istället för att leta efter en enorm hög med pysseltillbehör kan du börja skapa direkt. Allt du behöver finns med i lådan, vilket plötsligt gör hemgjorda juldekorationer mycket enklare och billigare. Därför bör du definitivt låta våra gör-det-själv-kit gå över julsäsongen om du vill ha fler julaktiviteter, mer kreativitet och massor av kvalitetstid för familjen.

Utforska alla våra julkit på den här sidan. Du hittar dem i många olika varianter, alla med de instruktioner du behöver för att både nybörjare och mer erfarna hantverkare ska kunna vara med och ha roligt.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company