Bas materialset

Med ett av våra kreativa bas set klarar du dig långt. Setten innehåller olika kreativa material som du kan gå på upptäcksfärd bland. Här finns kreativa set inom ett brett utbud av roliga aktiviteter för barn och vuxna som tycker om att fördjupa sig i kretaiviteten.

 

>

{{ totalCount }} artiklar

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

 

Basmaterial, ett set fylld av kreativitet

Vad är ett set med basmaterial och var kan jag få tag på ett? Bas-set är lådor som innehåller allt du behöver för att vara kreativ, ensam eller tillsammans med familj och vänner. Allt nödvändigt grundmaterial och alla instruktioner finns i askarna, vilket gör det superenkelt för dig att kasta dig in i roliga aktiviteter på vardagar och helgdagar. Oavsett om du vill måla, klippa ut mönster i kartong och papper eller bygga roliga figurer kan du definitivt hitta ett eller flera DIY-kit som matchar det du vill göra. Om du vill prova ett av våra populära bas-set har du hittat rätt. På den här sidan har vi samlat alla våra bas-set, allt från DIY-kits, Start DIY-kits och Mini DIY-kits till kreativ mix påsar och kreativa pyssellådor. Här får du en överblick över vårt breda utbud av kreativa och roliga aktiviteter. Den här sidan är perfekt om du letar efter roliga aktiviteter för vuxna eller barn.

 

Roliga aktiviteter med DIY-kits

Om du är full av kreativa idéer älskar du förmodligen DIY, där du kan göra saker från grunden. Det fina med DIY är att man kommer nära olika material och ser hur saker och ting görs från början till slut. Detta gör att du kan styra processen och det slutgiltiga uttrycket för föremålet du skapar. När du till exempel skapar DIY dekorationer kan du låta dem matcha din personliga stil, till skillnad från om du köper dem i butikerna. Prova våra många DIY-kit och starta små kreativa projekt där du fritt kan leka med material som garn, pärlor, garnbollar, papper och kartong m.m. Du kan använda de färdiga föremålen som hemgjorda presenter till dina nära och kära.

Ta en titt på vårt universum av kreativa idéer och hitta inspiration till vad din familj kan göra tillsammans.

 

Massor av inlärning, fördjupning och mysiga familjestunder

Om du fortfarande inte är övertygad om att prova ett av våra bas-set, fortsätt läsa för här kommer de bästa anledningar att testa:

  • Kvalitetstid med familjen

Finns det något bättre sätt att samla hela familjen runt bordet än med en kreativ aktivitet? Speciellt när semestern kommer är det skönt att ha något som är underhållande och stimulerande för både barn och vuxna. Lyckligtvis är våra DIY-kit, Mini DIY-kit, Start DIY-kit och Maxi DIY-kit fyllda med roliga aktiviteter som räcker länge.

  • Fördjupning

När vardagen är fylld av sysslor och praktiska jobb kan ett kreativt projekt göra underverk. För när du är kreativ dyker du ner i en värld där du kan fördjupa dig helt i processen. Du kommer att bli så upptagen i det du gör att din känsla för tid och plats ofta försvinner helt. På så sätt kan kreativiteten få en nästan meditativ, terapeutisk effekt.

  • Lärande

Förutom att fördjupa dig i familjen och få kvalitetstid finns det också mycket att lära sig av våra bas-set. Du kan lära dig mer om en specifik hobby, teknik eller material och om barnen är med från sidan kan de lära sig mycket om färger och former. Lärande är därför en stor del av våra bas-set.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company