Bas materialset

Med ett av våra kreativa bas set klarar du dig långt. Setten innehåller olika kreativa material som du kan gå på upptäcksfärd bland. Här finns kreativa set inom ett brett utbud av roliga aktiviteter för barn och vuxna som tycker om att fördjupa sig i kretaiviteten.

Bas materialset
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-5 vardagar
Leverans 3-5 vardagar
  • Kategorier
  • Filters
  • Sortera på

Artiklar 1-36 av 59

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 59

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Baspaket med kreativitet

Vad är ett baskitoch var kan jag få tag på ett? Basic Kits är lådor som innehåller allt du behöver för att vara kreativ, ensam eller tillsammans med familj och vänner. Allt nödvändigt grundmaterial och alla instruktioner finns i askarna, vilket gör det superenkelt för dig att kasta dig in i roliga aktiviteter på vardagar och helgdagar. Oavsett om du vill måla, klippa ut mönster i kartong och papper eller bygga roliga figurer kan du definitivt hitta ett eller flera set som matchar det du vill göra. Om du vill prova ett av våra populära baskit har du hittat rätt. På den här sidan har vi samlat alla våra baskit på ett ställe – från startkit och kreativa set till hantverksmixar och kreativa lådor. Här får du en överblick över vårt breda utbud av kreativa och roliga aktiviteter. Den här sidan är perfekt om du letar efter roliga aktiviteter för vuxna eller barn.

Roliga aktiviteter med GDS

Om du är full av kreativa idéer älskar du förmodligen gör-det-själv, där du kan göra saker från grunden. Det fina med gör-det-själv är att man kommer nära de enskilda materialen och ser hur saker och ting görs från början till slut. Detta gör att du kan styra processen och det slutgiltiga uttrycket för föremålet du gör – det bästa med gör-det-själv. När du till exempel skapar gör det själv-pynt och hängdekorationer kan du låta dem matcha din personliga stil, till skillnad från om du köper dem i butikerna. Prova våra många gör-det-själv-set och starta små kreativa projekt där du fritt kan leka med material som garn, pärlor, garnbollar, papper och kartong m.m. Du kan använda de färdiga föremålen som hemgjorda presenter till dina nära och kära.

Ta en titt på vårt universum av kreativa idéer och hitta inspiration till vad din familj kan göra tillsammans.

Massor av inlärning, uppslukande och mysig familjetid

Om du fortfarande inte är övertygad om att prova ett av våra baskit, fortsätt läsa – för här är den bästa anledningen att testa:

  • Kvalitetsfamiljetid

Finns det något bättre sätt att samla hela familjen runt bordet än med en kreativ aktivitet? Speciellt när semestern kommer är det skönt att ha något som är underhållande och stimulerande för både barn och vuxna. Lyckligtvis är våra basset och kreativa set så fulla av roliga aktiviteter att du inte behöver springa torr för att hålla alla glada inom en snar framtid.

  • Nedsänkning

När vardagen är fylld av sysslor och praktiska jobb kan ett kreativt projekt göra underverk. För när du är kreativ dyker du ner i en värld där du kan fördjupa dig helt i processen. Du kommer att bli så upptagen i det du gör att din känsla för tid och plats ofta försvinner helt. På så sätt kan kreativiteten få en nästan meditativ, terapeutisk effekt.

  • Lärande

Förutom att fördjupa dig i familjen och få kvalitetstid finns det också mycket att lära sig av våra baskit. Du kan lära dig mer om en specifik hobby, teknik eller material, och om barnen är med från sidan kan de lära sig mycket om färger och former. Lärande är därför en stor del av våra baspaket.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company