Fraktfritt vid köp över 299.00 kr.

Cricut Joy StandardGrip maskinmatta

SKU
2007965
147,00 SEK
Ej i lager
(The product will be back on the shelves shortly)

När du behöver lite starkare grepp för mellantunga material är den här återanvändbara matta svaret. Dess långvariga bindande förmåga säkrar Adhesive Backed Deluxe-papper, Infusible Ink överföringsark och även material du kanske har hemma som tjock kartong att skära och skriva på med din Cricut Joy™-maskin. Så du kan göra alla möjliga saker, från färgglada glasunderlägg och T-shirts till egna presentetiketter. Uteslutande för användning med Cricut Joy maskiner. För en fullständig lista över kompatibla material och instruktioner, besök help.cricut.com/cricutjoy. Tips: Förvara din matta med det medföljande genomskinliga omslaget för att hålla den fri från damm för längre livslängd.

Mer information
SKU 2007965
Brand Cricut
Unit st.
Antal 1 st.
Antal 1 st.
stl. 11,5x30 cm

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, december, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre. Vi levererar fraktfritt vid köp som överstiger 595,- inkl. moms.
* för återförsäljare gäller särskilda villkor

Returvaror
Du har 14 dagars full returrätt på alla varor i orginalförpackning. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalt. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss.

© Creativ Company