FRAKTFRITT: Använd koden* FRI2021 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.

Cricut Explore/Maker Premium finspetsat ersättningsblad

SKU
2007300
184,00 SEK
I lager
(2-5 days)

Förbli kreativ. Detta mångsidiga blad är tillverkat av tyskt hårdmetallstål, ger långvarig precisionsskärning så du alltid är redo för imponerande DIY. Den är speciellt utformad för att utföra invecklade skärningar med din Cricut-skärmaskin. Den skär genom de flesta lätt- till mediumlätta material, inklusive kartong, vinyl, iron-on, plakatkartong och mer. Används med guld Premium Fine-Point Klinghölster eller silver Fine-Point-Klinghölster. För resultat du alltid kommer att älska, byt ut Premium Fine-Point när det behövs. För användning med Cricut Maker och Cricut Explore-familjen.

Mer information
SKU 2007300
Brand Cricut
Unit st.
Ean nummer 093573353246
Antal 1 st.
Antal 1 st.

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, december, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre. Vi levererar fraktfritt vid köp som överstiger 595,- inkl. moms.
* för återförsäljare gäller särskilda villkor

Returvaror
Du har 14 dagars full returrätt på alla varor i orginalförpackning. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalt. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss.

© Creativ Company