Strutar dekorerade med rosetter och etiketter från nötknäpparens värld

Strutar dekorerade med rosetter och etiketter från nötknäpparens värld

Inspiration: 15417

Från: 15,00 kr

Till: 433,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: Tillfälligt slut

Från: 15,00 kr

Till: 433,00 kr

Gör strutar av designpapper och dekorera dem med rosetter, silkespapper och kartongetiketter från nötknäpparens värld. Tre idéer till fina julstrutar.
Guide step 1
Step 1.
Limma ihop två ark designpapper- baksida mot baksida. Skriv ut schablonen du hittar som en särskild PDF här på sidan och rita av den. Klipp ut strutar och hank och limma, tejpa eller häfta ihop dem.
Guide step 2
Step 2.
Dekorera strutarna genom att klippa två cirklar i pergamentpapper på 3 och 4 cm i diameter. Klipp fransar hela vägen runt kanten. Limma den stora cirkeln på struten och därefter den lilla. Sätt därefter fast etiketten med Dodz klisterprickar.
Guide step 3
Step 3.
Gör rosetten till struten med ballerinan genom att klippa en bit glitterpapper på 6 x 21 cm. Vik i plissé på ca.1 cm bredd och knyt guldtråd runt mitten. Vik sidorna mot varandra och sätt fast dem med dubbelhäftande tejp, så de bildar en rosett. Sätt fast rosetten på struten med Dodz klisterprickar och sätt därefter fast ballerinan med en klisterprick.
Guide step 4
Step 4.
Dekorera struten med trumma och vimplar genom att att klippa två bitar designpapper - en i 3 x 6 cm och en i 2 x 6 cm. Klipp till dem så det blir vimplar och limma dem på struten. Limma på trumman. Gör franskanter av pergamentpapper på 4 x 20 cm. Klipp fransar längs båda sidor.
Guide step 5
Step 5.
Vik pergamentpappret på mitten och limma ihop så fransarna ligger dubbelt. Limma därefter fast strimlan på insidan på struten.
Skabelon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms