Babydocka

1 St., Flicka, 34 cm
#909760
#909760
0% of 100
0
0
630,00 kr.
Lägg till i önskelista
I lager
Leverans 2-4 vardagar.
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Docka med svart hår och bruna ögon som är redo för lek hela dagen lång. Sätter i gång härliga rollekar och utvecklar den sociala kompetensen.

Docka med svart hår och bruna ögon, redo för lek hela dagen. Uppmuntrar till söta små rollspel och utvecklar sociala färdigheter..

Gör ditt barn lyckligt med en kompis som följer med på dagens stora och små äventyr. En docka är den perfekta följeslagaren i barnets lek. Därför är det viktigt att välja en docka som ditt barn kan identifiera sig med. På så sätt utvecklas även barnets förståelse och insikter om sig själv. Babydockan har vackra bruna ögon, runda kinder och gosiga små fingrar och är lätt att ta med överallt. Med den söta dockan har barnet alltid nära till lek..

Dockan vill gärna matas och bli gosad med och lyssnar gärna till en mysig godnattsaga vid läggdags – och kramar finns det förstås alltid plats för. Med dockan lär sig barnet att ta hand om någon som är mindre än sig själv. I leken kommer barnen garanterat att försöka återskapa välbekanta situationer från vardagen. Sådana små rollspel är viktiga eftersom det tränar barnen i sociala färdigheter, som t.ex. att visa empati och medkänsla.

Mer information
Art.nr.909760
Enhetst.
EAN8412198627082
ålder3 år+
Antal 1 st.
Antal 1 st.
L cm
stl. 34 cm
H cm
Motiv/form flicka
Färg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Snälla du Logga in eller skapa ett konto
Mark image
CE-märkning - Produkten överensstämmer med gällande lagstiftning för 'Leksaker' eller 'Elektriska och elektroniska produkter'. Är det en leksak som kräver en varningstext, kan denna ses på vår hemsida.
Mark image
Varning. Ej lämplig för barn under 3 år på grund av små delar och små bollar - Kvävningsrisk. Den här leksaken ska endast monteras av vuxna. Den kan innehålla potentiella kvävningsrisker, små delar eller vassa spetsar före montering. Felaktig montering ka
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu