Spara upp till 80% på årets bästa kreativa sommarrea till dina och barnens sommarpyssel: Se erbjudandet här

Art Aqua akvarellfärger

SKU
34246
177,00 SEK
I lager
Leverans 3-5 vardagar
Ändra variant

Högpigmenterad akvarellfärg i toppkvalitet med imponerande färgegenskaper och hög ljusäkthet. Enkel att arbeta med och perfekt till både färgintensiva och ljusa akvareller. Levereras i metallaskar. Penslar rengörs i vatten.

Använd akvarellfärgerna med penslar av ponnyhår som kan hålla mycket vatten eller vanliga syntetiska penslar. De används vanligtvis på akvarellpapper som tillverkats specifikt för ändamålet, men kan också användas på andra typer av papper eller andra ytor såsom målarduk för akvarell, trä, några typer av plast eller pergament.

Akvarell är ett medium där färgpigment löses upp i vatten och överförs till akvarellpapperet. Den är perfekt att kombinera med färgpennor, akvarellpennor eller flytande akvarellfärger i mixed media projekt

Innehåller: 12 färger, 1 vattenpensel och 1 svamp

Mer information
SKU 34246
Färga Blandade färger
Brand Pigment Art Proff
Unit förp.
Säsong Basvara
Ean nummer 5712854425247
Antal 1 förp.
Antal 12 färg
stl. 10x15 mm
Färg metallicfärger

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, december, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre. Vi levererar fraktfritt vid köp som överstiger 595,- inkl. moms.
* för återförsäljare gäller särskilda villkor

Returvaror
Du har 14 dagars full returrätt på alla varor i orginalförpackning. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalt. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss.

EUH212 Varning! Farligt respirabelt damm kan bildas vid användning. Inandas inte damm.
Säkerhetsdatablad
© Creativ Company