Armband med träpärlor och dekorationer

Armband med träpärlor och dekorationer

Inspiration: 14735

Från: 27,50 kr

Till: 1 190,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 27,50 kr

Till: 1 190,00 kr

De viste armbånd er med kulørte træperler. Dels på elastiksnor, hvor der også er trukket kvaste og metalperler på. Dels på lædersnor, der er lukket med en metallås i udformning som et anker. Dessa armband är gjorda med färgade träpärlor. Dels på elastiskt snöre med tofsar och metallpärlor. Dels på lädersnöre med ett metallås format som ett ankare.
Så här gör man
Guide step 1
Step 1.
Armband av lädersnöre med smyckelås: Klipp ca. 50 cm lädersnöre (2 mm tjock). Se fotot och montera snöret i smyckelåsets ögla. Den kortaste änden viras 3 gånger runt den längsta (i smyckelåsets riktning). Lås med samma korta ände genom att sticka den igenom de nu 3 öglorna och bort från smyckelåset. Strama till och klipp bort överbliven tråd.
Guide step 2
Step 2.
Trä träpärlor på snöret (i detta exempel 19 st.)
Guide step 3
Step 3.
Avsluta med en stor ögla som ska användas till att fästa runt det lilla ankaret. Gör öglan efter samma tillvägagångsätt som enligt steg 1. (Önskar du en bättre beskrivning? Se vår 'Teknikskola' på hemsidan: Skriv 12544 i sökfältet).
Guide step 4
Step 4.
Armband av elstisk smycketråd: Klipp en bit elastisk smycketråd i önskad längd. Trä på träpärlorna och kombinera med metallpärlor och tofsar som först monteras i en o-ring. Stäng med en råbandsknop eller ett par mycket strama knutar.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms