Aliens' universe

1 Set
#97064
#97064
0% of 100
0
23
418,00 kr
Lägg till i önskelista
I lager
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Innehåller: Pearl Clay, Silk Clay® och metallic Foam Clay® i flera färger. Därutöver frigolitkulor, mossgummifigurer, ögon av plast, pompoms, nålar, upphängen samt snöre och lim. Förtryckt bakgrund.

Materialset med rymdtema som gör det kul att utforska universum och dess roliga rymdvarelser. Innehåller kreativa material för att forma temafigurer med Pearl Clay, Silk Clay® och Foam Clay®.

Har du livlig fantasi blir det aldrig tråkigt. Ena stunden är du på jorden och i nästa stund på Mars, på jakt efter liv. Våra materialset med rymdtema gör det enkelt för både stora och små barn att färdas ut i galaxen. Kanske upptäcker du nya outforskade planeter eller möter kul små aliens som flyger runt i ett UFO? Var kreativ och se vad som händer.

Barn i alla åldrar kan njuta av att modellera – antingen genom att följa medföljande anvisningar eller genom att följa sin egen fantasi. Oavsett vilket är setet både underhållande och lärorikt:.

  • Använd till exempel setet för att lek-och-lära in kunskaper om vårt stora solsystem och diskutera planeter, stjärnor och aliens med barnet
  • Placera de färdiga figurerna i den medföljande lådan och ställ fram den i barnets rum så att det kan njuta av sitt kreativa projekt
  • Låt barnen använda figurerna i lekar så att deras nyfikenhet på rymden kan växa sig ännu större
.

Barn älskar att modellera! Med våra materialset kan de skapa med händerna samtidigt som de lär sig om vårt stora solsystem – från planeterna till miljontals stjärnor. Barnets direktkontakt med materialen främjar både finmotoriken och känseln. Men det kan vara svårt att vara rymdfarare eftersom inlärningen sker i raketfart. Som tur är har du gott om tid att ge dig ut på många farliga expeditioner till avlägsna galaxer. Det här gigantiska universumet har mycket mer att erbjuda – och allt kan utforskas med våra roliga materialset!

10%
Mer information
Art.nr.97064
VarumärkenPearl Clay
Enhetset
SäsongBasis
EAN5712854313179
ålder4 år+
Antal 1 set
Antal 1 set
Write Your Own Review
Du recenserar:Aliens' universe, 1set/ 1 set
Your Rating
Mark image
CE-märkning - Produkten överensstämmer med gällande lagstiftning för 'Leksaker' eller 'Elektriska och elektroniska produkter'. Är det en leksak som kräver en varningstext, kan denna ses på vår hemsida.
Mark image
CE-märkning - Produkten överensstämmer med gällande lagstiftning för 'Leksaker' eller 'Elektriska och elektroniska produkter'. Är det en leksak som kräver en varningstext, kan denna ses på vår hemsida.
Mark image
Varning. Innehåller smådelar. Kvävningsrisk. Smådelarna kan lossna och orsaka en kvävningsrisk. Används under uppsikt av en vuxen.
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu