Ägg med quilling

Ägg med quilling

Inspiration: 12977

Från: 8,00 kr

Till: 9 355,50 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 8,00 kr

Till: 9 355,50 kr

Kartong från Canson, skärs i strimlor med en guillotine-skärare, spiraler rullas med en quillingpenna och formas i en quilling-board. Därefter limmas alla spiraler fast på ett pappägg, som målas med Plus Color akrylfärg.

Guide step 1
1.
Pappägget målas med Plus Color Akrylfärg, vit.
Guide step 2
2.
Canson Kartong skärs i 5 mm breda strimlor med t.ex. en guillotineskärare från Fiskars. Börja med att skära till kartongen, så guillotineskärarens förtryckta mått syns och kan användas i vänster sida.
Guide step 3
3.
Varje strimla sätts i quillingpennans skåra och rullas ihop till en stram spiral. Placera ev. strimlan i en quilling-board, så håller formen bättre.
Guide step 4
4.
Spiralen tas upp från quilling-boarden och rullas försiktigt ut mellan två fingrar. Därefter limmas den försiktigt ihop och spiralen kan sättas tillbaka i boarden tills limmet torkat
Guide step 5
5.
Spiraler limmas fast på ägget, så det färdiga resultatet framstår med ett mönster. Täck hela ägget eller täck bara delvis.
Guide step 6
6.
TIPS! Halva strimlor kan ev. pressas ner i en lite större hjärtform på quillingboardet - flera åt gången och limmas ihop med ett par droppar lim.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms