Ångerrätt & reklamation


 

Ångrar du ditt köp?

Har du lagt en order i webshoppen, som du ångrar - ber vi dig så snabbt som möjligt att kontakta vår kundservice.

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig.

 

Skador under transport

Som tur är händer det inte så ofta, men det kan tyvärr hända, att ditt paket eller innehållet har tagit skada under transporten. Är olycka framme ber vi dig kontakta vår kundservice så fort som möjligt.

Vi uppmanar alla, att kontrollera sitt paket vid mottagandet.

 

Returrätt

Felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss. Du får då information om hur skadade varor skall returneras och vi ersätter dig för fraktkostnaden. 

Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid deras rekommendationer.

Som kund hos Creativ Company har du laglig rätt att ångra postorderköp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan (ångerfrist). Vid ångerrätt står köparen för returfrakten. När vi har fått varan i retur och kunnat konstatera att den inte är skadad krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalat för varan. Bifoga din fakturakopia när du returnerar någon vara. Returnerade varor ska givetvis vara oanvända. Som konsument har du rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar.

 

Återbetalning

Creativ Company återbetalar dig som konsument inom 30 dagar om du på riktiga grunder häver köpet.

Ångerrätt/konsumentverket

 

Kontaktinformation

Creativ Company Sverige AB
Hisingsgatan 30
417 03 Göteborg
Orgnr.: SE556672087501
Tel.: 031-561143
Fax: 031-565633
E-mail: mail@cchobby.se