Är du redan kund hos oss? 

Det finns många fördelar med att logga in: Snabbare köpprocess, spara fler adresser, orderhistorik m.m.

Leverans 3-4 vardagar
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Välj mellan 12.000 produkter

Se de mest populära produkterna

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta de produkter som andra kunder köper mest av just nu

Hitta dem här

Vill du vara kreativ?

Kom snabbt och tryggt i gång med våra många kreativa idéer, du hittar beskrivningar här

Nyheter till din hobby

Vi har fyllt vårt lager med många nya produkter till dig.

Du kan se alla nyheter här

Din hobbybutik med allt till din hobby

Vi på Creativ Company strävar efter att få vara din favorit hobbybutik, när du handlar online. Vi hoppas du känner dig hjälpt av vår hemsida. Vi har delat upp våra produkter i en struktur så att du enkelt kan hitta det du behöver av kreativa produkter för din hobby.

Vi handlar med alla - privata, återförsäljare, skolor och andra verksamheter och vårt sortiment består av över tolv tusen olika produkter. Allt är handplockat från leverantörer från hela världen och vi ser till att alltid ha ett uppdaterat lager. Hos oss hittar du ett brett sortiment av kreativa produkter däribland kända och efterfrågade varumärken. Vi har egna produktutvecklare som löpande utvecklar vårt sortiment med nya produkter.

När du söker produkter till din hobby

På vår hemsida kan du enkelt söka i vårt sortiment efter produkter med ett visst artikelnummer, om du känner till det. Annars är vårt sortiment indelat i kategorier, där det är möjligt att sortera efter färger och/eller varumärken. Behöver du hjälp eller råd på vägen är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sitter redo vid telefon och chatt alla vardagar

Vad skiljer oss från andra?

Alla ska må bra av en kreativ hobby och det är faktiskt ett mantra hos oss på fler än ett sätt. Creativ Company tar ett stort socialt ansvar. Det som med finare ord kallas CSR (Corporate social responsibility). Upp till 15% på Creativ Company är anställda med särskilda villkor. Vi tror på en värdefull potential i alla människor, oavsett psykisk eller fysisk förmåga. Genom åren har vi bevisat att ett bra resultat kan uppnås med hjälp av våra olikheter.

Vi ger dig dessutom gratis DIY-inspiration för kreativa aktiviteter. I ett ständigt växande och mycket omfattande arkiv på vår hemsida kan du se hur våra produkter kan förvandlas till allt från trendig heminredning till juldekorationer och smycken. Det finns något för alla och i alla åldersgrupper, brukar vi säga. Vi presenterar varje idé som en guide med bilder och text som kan skrivas ut fritt och obegränsat. Välj bland tusentals idéer som löpande kompletteras med nya idéer som utvecklats av hobbyentusiaster i vår egen kreativa verkstad.

© Creativ Company