Mini DIY Kit

1 Förp., Toalettrulle Clown
#977432
0% of 100
0
3
44,00 SEK
I lager
:: Leverans 3-5 vardagar
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 SEK

  • return_outlined.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Innehåller: Pappersstrimlor, paljetter, pompomer, Sticky Base, självhäftande dekorgummicirklar och rullögon. Mönsterark på insidan av emballaget.

Materialset till rolig clown av toalettrulle med ben och armar av vikta papper. Emballagen används till clownfiguren. Tillsätt själv tom toalettrulle. Beskrivning medföljer.

Utöver materialen i detta set behöver du också en tom toalettrulle och en sax. Börja med att göra clownens kropp genom att blanda och knåda Sticky Base och paljetter till en klistrig massa som används till att klä den ena halvan av toarullen. Klipp därefter ut clownens hatt, fluga och kinder som är illustrerad på insidan av emballaget. Montera delarna med Sticky Base. Vik pappersstrimlorna med dragspelsvikning och limma på som armar och ben. Dekorera till sist clownen med rullögon, näsa av glitter mossgummi samt en pompom på hattens topp och en på varje ben som fötter/skor..

Tanken bakom detta kit/materialset är att inspirera till 'kreativ med återvinning' och återvinna tomma förpackningar - både från hushållet (som toalettrullar, mjölkkartonger, äggkartonger m.m.) samt förpackningens emballage och kombinera dessa med fantasi och kreativitet till roliga figurer. Genom den kreativa processen och det efterföljande leken är detta kit ett perfekt tillfälle att prata och lära sig om återvinning. Barnen lär sig att utveckla sin kreativitet och att man genom att använda sin fantasi kan sätta samman skräp och enkla hobbymaterial till nya saker som fantasifigurer, leksaker m.m. Detta inspirerar barnen att se saker på nya sätt och till och med fortsätta att återvinna andra ämnen på kreativa sätt istället för att kasta ut dem

Mer information
Art.nr.977432
Enhetförp.
EAN5712854421485
Antal 1 förp.
Antal 1 förp.
Motiv/form Toalettrulle clown
Write Your Own Review
Du recenserar:Mini DIY Kit, Toalettrulle clown, 1 förp.
Your Rating
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company