Start DIY Kit Kräppapper

1 Förp., 105 g, Mixade Färger
#97738
#97738
0% of 100
0
81
292,00 kr.
I lager
Leverans 2-4 vardagar.
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 kr

  • return_outlined.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Innehåll: 8 rullar kräppapper i olika färger, falsben i plast, pappersbelagd wire i två tjocklekar, frigolitkulor i två storlekar, ståndare i orange och Multi Glue.

Lär dig att göra blommor av kräppapper med det här setet. Innehåller allt material och alla instruktioner du behöver.

Om du vill lära dig göra dina egna blommor av kräppapper är det här Start DIY Kitet perfekt. Det innehåller allt du behöver för att komma igång. Skanna QR-koden för att öppna dörren till vårt stora bibliotek med instruktionsvideor. De guidar dig genom flera olika tekniker för att göra olika typer av kräppblommor. När du är klar har du en vacker bukett av kräppappersblommor..

Genom en detaljerad videoguide och steg-för-steg-instruktioner får du lära dig göra typer av blommor med olika tekniker. Resultatet blir en vacker bukett av kräppblommor som du kan sätta i en vas. Därefter har det tillräckligt med material kvar för att du ska kunna utforska dina egna tekniker och skapa blommor utifrån din fantasi. Setet är utformat för dig som vill lära dig hantverket och tekniken, men som inte har kommit igång än..

De färdiga blommorna av kräppapper kan användas till många saker, bl.a. att göra evighetsbuketter som kan sättas i vaser. Blommorna kan också användas som dekorationer på inslagda paket eller som kransar. Lugn och ro. Upplev en vägledande hand genom träningen. Trygghet i att veta att allt material ingår i satsen och att du kommer att vägledas genom teknikerna. Du får en grundläggande kunskap om aktiviteten, vilket ger dig självförtroendet att börja utforska mer komplexa tekniker på egen hand. Satsen riktar sig till unga människor och vuxna som letar efter en introduktion till hantverket och teknikerna, men som kanske inte har börjat ännu, kanske svårt att välja bland material och tekniker..

inkl. inspiration,inkl. förvaringsask

Mer information
Art.nr.97738
BrandCreativ Company
Enhetförp.
SäsongBasis
EAN5712854455480
Vikt 105 g
Antal 1 förp.
Antal 1 förp.
Färg mixade färger
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu