Köpvillkor

Privat

Betalning
Betala med kreditkort eller förskottsbetalning.

För att förenkla betalning för våra kunder vid köp på vår hemsida inför vi nu möjlighet till betalning med kreditkort. Alla kan naturligtvis använda tjänsten men den är framför allt avsedd för att förenkla vid privatpersoners köp.

Betalar du med kreditkort får du en snabbare leverans och slipper fakturahantering mm.
Alla vanliga kreditkort accepteras!
Förskottsinbetalning går till på följande sätt:
Beställningen görs via vår kundservice på tel. 031- 56 11 43, totalsumman betalas in på vårt bankgiro 601-5598. Din order skickas när vi ser att betalningen har kommit oss tillhanda.
Observera att leveranstiden är längre vid detta betalningssätt.

För att genomföra ett köp måste du du vara myndig (18 år)

PayByBill - Betalning mot faktura

Vi erbjuder PayByBill i samarbete med Gothia Financial Group AB. Betalningsvillkor är 15 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 37,50 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Första gången du önskar att betala med PayByBill konto/delbetalning behöver du göra en ansökan. Denna gör du på PayByBill’s MinaSidor, fakturainfo.se  efter att du slutfört ditt köp.

Fakturan kommer att sändas separat. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 24 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.

Leverans
Fast pris 47,20 (59,00 inkl. moms)
*Order över 476,00 ( 595,00 inkl. moms) levereras fraktfritt. '

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig

Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-3 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre.

Butik/Återförsäljare

Hos Creativ Company kan du välja att betala mot faktura eller betalkort. Butiker skall vid beställning alltid uppge sitt organisationsnummer och skicka registreringsbevis till oss för att erhålla återförsäljarpriser. Kontakta oss för mer information på telnr. 031-561143

Betalar du med betalkort dras beloppet när din order expedieras. Frakt tillkommer.

Frakt
0-1   kg.          65,00 + moms
1-30 kg.          99,00 + moms  
30-59 kg.        198,00 + moms
60-89 kg.        297,00 + moms
90-119 kg.      396,00 + moms

Över 120 kg. ev. en st. pall. Pris varierer beroende på ort i Sverige. Hör av Er så ger vi Er det exakta priset på pall överstigande 120 kg.

*Order över 2.000,00 exkl. moms levereras fraktfritt.

Institution

Betalning
Betalningsvillkor för offentliga institutioner är 30 dagar netto. På fakturan tillkommer frakt enligt avtal med Posten

Frakt
Fast pris 47,20 (59,00 inkl. moms)
*Order över 476,00 (595,00 inkl. moms) levereras fraktfritt.

Leverans
Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-3 arbetsdagar. Under högsäsong (oktober, november, februari, mars) kan leveranstiden vara något längre.

Priser

Det är endast höjda skatter och avgifter eller om råvarupriser och valutakurser drastiskt förändras som prishöjning kan ske. Alla priser är exkl. moms. Vi använder oss av öresutjämning, avrundar uppåt till jämna kronor. Vi reserverar oss för prisändringar och utsålda varor. Priserna på de produkter som ingår i den gula kampanjen är tidsbegränsade och gäller så långt lagret räcker.

Ångerrätt och reklamation

Felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid. Skicka aldrig varor i retur förrän du har talat med oss. Du får då information om hur skadade varor skall returneras och vi ersätter dig för fraktkostnaden. OBS! Reklamerade varor skall i första hand skickas med Posten och med adresslappen ”Postorder kundretur” som finns att köpa på Postens serviceställen.

Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid deras rekommendationer.

Som kund hos Creativ Company har du laglig rätt att ångra postorderköp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan (ångerfrist). Detta sker genom att du lämnar eller sänder ett meddelande till oss. När vi har fått varan i retur och kunnat konstatera att den inte är skadad krediterar vi eller betalar tillbaka det du har betalat för varan. Bifoga din fakturakopia när du returnerar någon vara. Returnerade varor ska givetvis vara oanvända. Som konsument har du rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar.

Återbetalning
Creativ Company återbetalar dig som konsument inom 30 dagar om du på riktiga grunder häver köpet.

Ångerrätt/konsumentverket

Kontaktinformation
Creativ Company Sverige AB
Hisingsgatan 30
417 03 Göteborg
Orgnr.: SE556672087501
Tel.: 031-561143
Fax: 031-565633
E-mail: mail@cchobby.se 

Kundservice

Har du frågor och söker svar?
Titta under fliken kundservice.
Du kan självklart även kontakta oss på:
Tel.: 031-56 11 43
Mail: mail@cchobby.se

Leveranstid

Just nu har vi en leveranstid på 2-3 arbetsdagar.

Se fraktvillkoren här

(Pris i parentes är exkl. moms)
Creativ Company AB   |   Hisingsgatan 30   |   417 03 Göteborg   |   031-56 11 43   |   mail@cchobby.se