Pyssel – ett kreativt nöje

Att ha pyssel som hobby är för de som håller på med det både roligt och givande. Att få skapa och tillverka personliga föremål efter eget huvud är inte allas talang, men går faktiskt att lära sig om man bara vill. Det finns massor med inspiration till vad man kan pyssla med, både här på nätet och runt omkring i vårt dagliga liv.


Att ha pyssel som hobby


Det finns oändligt många olika sorters hobbys världen över. En del är mer populära än andra, och pyssel är en av de som funnits sedan tidernas begynnelse. Det är inte bara barn som håller på med pyssel, vilket en del felaktigt tror. Pyssel är något som människor av alla generationer håller på med och är i dagens masskonsumtionssamhälle ett sätt att skapa en miljö som inte liknar alla andras. Det är också ett ypperligt sätt att skapa personliga föremål och ge bort som present till den som har allt. Även om inte alla sysslar med pyssel som vuxna har vi som barn fått prova på att klippa och klistra en hel del. De flesta av oss minns det med glädje, medan andra kanske aldrig fick rätt på det. Det behöver dock inte vara så kladdigt och svårt som man kanske minns det hela. Vi har många olika sorters pyssel att erbjuda, och de är inte alla lika pilliga som man tror.


Pyssel – en sysselsättning i tiden


Som nämnt ovan är det idag svårt att hitta handgjorda och unika föremål. Det mesta är massproducerat och tillverkat i billiga material, vilket innebär att alla köper samma produkter och att världen blir mer och mer homogen. Vill man värna om kvalitet idag får man oftast betala ett mycket dyrt pris. I stället för att betala för att någon annan gör föremålet i fråga kan man göra det själv, och på så sätt få en unik produkt till ett billigt pris. Pyssel blir mer och mer populärt eftersom de flesta med enkla medel kan förändra redan existerande föremål eller skapa helt nya. Här på hemsidan kan du få massor av tips och idéer på hur du kan göra för att skapa dina personliga föremål.

Kundservice

Har du frågor och söker svar?
Titta under fliken kundservice.
Du kan självklart även kontakta oss på:
Tel.: 031-56 11 43
Mail: mail@cchobby.se

Leveranstid

Just nu har vi en leveranstid på 2-3 arbetsdagar.

Se fraktvillkoren här

(Pris i parentes är exkl. moms)
Creativ Company AB   |   Hisingsgatan 30   |   417 03 Göteborg   |   031-56 11 43   |   mail@cchobby.se